monobank розповідає про майбутні інновації в «банках»: чого очікувати

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Український необанк monobank повідомив про амбіційне оновлення. Після запланованого редизайну компанія анонсує новий продукт, заснований на популярних «банках». Ця зміна викликала різні реакції користувачів, але, за словами маркетинг-директора monobank Анатолія Рогальського, це лише початок грандіозних змін.

У новому дизайні відмічено, що «банки» для накопичень тимчасово зникли, але це лише перший етап. В інтерв’ю для «The Village Україна» Рогальський відзначив, що ця функція буде повернута в оновленому вигляді, разом з іншими інноваціями.

“Ми розробляємо навіть новий продукт на основі «банок», який згодом будемо готові презентувати”, – розповів він.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зазначено, що «банки» вже давно використовуються не тільки для накопичення, а й для благодійних акцій, зокрема, на потреби ЗСУ. Рогальський розкриває плани розвитку цього напряму, а також наголошує на тому, що “банка” перейде в новий продукт, пов’язаний із краудфандингом.

Нововведення розглядається як етап еволюції «банки», який зробить його ще більш важливим та масштабним. Маркетинг-директор розповів про плани додати нові сервіси, включаючи розіграші, депозити, воєнні облігації та Monobank Invest.

Щодо розташування «банок» у відновленому застосунку, Рогальський пояснює, що вони залишаться в розділі «Накопичення», оскільки це інструмент для накопичення коштів.

Відзначено, що плани на майбутнє включають розширення функціонала «банок» та їхнє використання у нових продуктах, але поки що немає конкретної альтернативи платформам краудфандингу типу Kickstarter.

Загалом, monobank визначився з амбіційними кроками у розвитку своїх продуктів, що обіцяє цікаві та корисні інновації для клієнтів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОThe Village

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Радо захоплюється мобільними технологіями відтоді, як на ринку з'явилися перші MP3-плеєри, а ще більше - з перших днів появи MP4-плеєрів. Сьогодні він полюбляє возитися з Android-планшетами та iPad'ами.