Біткоїн досягнув нового максимуму: він не був таким високим з минулого року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У п’ятницю біткойн виріс більш ніж на 2%, досягнувши 38 416,28 доларів США, що є найвищою ціною з травня 2022 року. Без урахування вихідних біткоїн став першою криптовалютою, яка зросла на 5% цього тижня – за даними Coindesk, на момент публікації цієї статті ціна біткоїна впала до 37 866 доларів США.

У той же час, Ethereum перевищив важливий психологічний рівень у 2 000 доларів США і зараз торгується більш ніж на 2,5% вище – 2 122,98 доларів США за монету. Ethereum є другим за ринковою капіталізацією токеном і випередив весь криптовалютний ринок на цьому тижні. Темпи його зростання перевищать 9%. Solana продемонструвала значне зростання за рік – понад 476% порівняно з 130% біткоїна – але на цьому тижні відстала від основних токенів. До кінця тижня динаміка її вартості буде незначною.

Варто зазначити, що криптоінвестори цього тижня зайняті переосмисленням кінця правління Чанпенг Чао на найбільшій у світі біржі Binance. Раніше цього тижня глава компанії погодився піти у відставку після того, як визнав себе винним за федеральними кримінальними звинуваченнями, висунутими Міністерством юстиції США. Гучний скандал стався менш ніж через місяць після того, як засновник іншої біржі, FTX Сем Бенкман Фрід, був визнаний винним у шахрайстві і змові у федеральному суді.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Binance є найбільшою біржею для торгівлі криптовалютами, і багато хто розглядає врегулювання як необхідну подію, яка піде на користь криптоіндустрії. Хоча індустрія все ще оговтується від краху FTX у 2022 році, тепер вона може рухатися вперед з більшою впевненістю.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.