AirPods Max 2 представлять наступного року: чого очікувати

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Згідно з MacRumors, презентація нових повнорозмірних навушників AirPods Max 2 відбудеться у 2024 році. Фанатам Apple краще дізнатися, чим порадує друге покоління. Можливо вам варто відкласти покупку перших AirPods Max.

По-перше, AirPods Max 2 з високою ймовірністю отримають USB-C роз’єм для зарядки. Зараз Apple поступово відмовляється від Lightning і прибирає старий порт із нових продуктів. Швидше за все, потужність заряджання в нових Max-навушниках не відрізнятиметься від потужності в першому поколінні.

По-друге, AirPods Max 2 отримають підтримку Bluetooth 5.3. Технологія вже є в iPhone 15, Apple Watch 9 і AirPods Pro 2. Логічно припустити, що флагманські навушники також оснастять новим стандартом.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Bluetooth 5.3 менше витрачає заряд, передає дані практично без втрати якості за більш надійного з’єднання. Очікується, що AirPods Max 2 швидше підключатимуться до iPhone і рідше збоїть при поєднанні та перемиканні на різні пристрої.

По-третє, AirPods Max 2 отримають нові кольори. Які саме це будуть відтінки, поки неясно, хоча в мережі можна знайти такий рендер:

В даний час AirPods Max продаються в Space Gray, Silver, Green, Sky Blue та Pink.

Малоймовірні нововведення

AirPods Pro 2 минулого року отримали новий чіп H2 та покращені динаміки. У сукупності це зробило звук у навушниках набагато якісніше, ніж у перших AirPods Pro. Ймовірно, Apple також покращить звук в AirPods Max 2 і оснастить навушники чіпом H2.

Завдяки H2 можлива робота таких функцій, як персоналізована гучність, покращене шумозаглушення, розумний режим прозорості та підтримка просторового аудіо для гарнітур Apple Vision Pro.

Чіп U2 теж може перекочувати в AirPods Max 2. Цей процесор покращує пошук гаджетів у «Локаторі». U2 дебютував у iPhone 15, Apple Watch Series 9 та Apple Watch Ultra 2.

Ціна AirPods Max 2, швидше за все, залишиться незмінною — 549 доларів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.