Якими будуть AirPods Max 2 і коли вони вийдуть

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

AirPods Max – найстаріша модель бездротових навушників Apple, які компанія продає досі. З моменту їхнього релізу минуло три роки, і, можливо, вже скоро вони отримають оновлення. Зібрали всі чутки та інсайди в цьому матеріалі щодо ймовірних AirPods Max 2-го покоління.

За словами журналіста Bloomberg Марка Гурмана, Apple представить нову версію AirPods Max наприкінці 2024 року, але масштабних змін чекати не варто. За його словами, оновлена версія стане “проміжною”, оскільки “справжнє” друге покоління навушників вийде не раніше 2026 року.

Головною зміною стане перехід з порту Lightning на USB-C. У теорії це дасть змогу підключати навушники кабелем USB-C – USB-C до ноутбуків і смартфонів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ще одне поліпшення – використання Bluetooth 5.3 за аналогією з AirPods Pro 2, iPhone 15, Apple Watch і MacBook 2023 року. Так з’єднання буде більш стабільним, а споживання енергії знизиться.

Найбільше всі чекають на нові кольори. За словами Гурмана, Apple випустить нові AirPods Max в інших кольорах, але поки невідомо, в яких саме.

Інших серйозних змін в AirPods Max 2024 року не очікується, хоча плани Apple завжди можуть змінитися. Найімовірніше, навушники не отримають навіть чип H2, який відповідає за “обчислювальний звук” для поліпшення якості музики в AirPods Pro 2-го покоління, чип надширокосмугового зв’язку U2 для точного пошуку в застосунку “Локатор” і оновлений смарт-кейс, щоб гарнітура відключалася автоматично.
А чого ви чекаєте від наступної версії AirPods Max?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.