UNITED24 та Тімоті Снайдер об’єднали зусилля для збору на «Безпечне небо» у застосунку «Повітряна тривога»

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Застосунок «Повітряна тривога» приєднався до благодійного збору коштів, організованого UNITED24 та амбасадором платформи Тімоті Снайдером, на впровадження системи виявлення повітряних цілей «Безпечне небо».

Ця інноваційна українська розробка може виявляти навіть ті повітряні цілі, які літають на невеликих висотах, та передбачати їхні маршрути для подальшої нейтралізації. З використанням штучного інтелекту система може передбачити напрямки можливих загроз.

Користувачі застосунку «Повітряна тривога» тепер можуть підтримати проєкт, здійснивши донат на спеціальні інноваційні датчики. Мета благодійного збору – $950 тис., які будуть використані на придбання 12 500 сенсорів. Для участі в зборі достатньо натискати на банер у застосунку «Повітряна тривога», що перенаправить користувача на фондову платформу UNITED24.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Збір коштів на систему «Безпечне небо» стартував 1 листопада на платформі UNITED24. Це вже друга інтеграція благодійних зборів у застосунок «Повітряна тривога». Завдяки попередньому збору вдалося зібрати понад 10 млн грн для реалізації проєкту «Армія дронів», кошти з якого були використані на придбання безпілотників RQ-35 Heidrun.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.