ПриватБанк запустив нову “дуже корисну” функцію

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як повідомляє Telegram-канал Privatbank_insider, ПриватБанк запустив додаток Приват24 для управління важливими платежами.

Клієнти, які оформили страхові поліси через банк, зможуть керувати своїми полісами безпосередньо в мобільному додатку та веб-версії Приват24.

Завдяки новому функціоналу клієнти зможуть швидше та простіше спілкуватися зі своїми страховиками.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вони можуть повідомляти про страхові випадки в режимі онлайн безпосередньо в додатку Приват 24, подавати необхідні документи та отримувати страхове відшкодування від компанії.

Приват 24 також надає актуальну інформацію про кожен етап розгляду страховою компанією заяви про виплату страхового відшкодування. Наразі онлайн-платежі в Приват 24 доступні для основних видів страхування майна, здоров’я, кредитного ліміту, комунальних послуг та від шахрайства.

Як зазначалося вище, ПриватБанк наразі пропонує своїм клієнтам різні види страхування. Наприклад, у разі безробіття або втрати працездатності страховку можна використати для оплати комунальних платежів.

Така страховка коштує 27 гривень на місяць. Страхову суму можна обрати з 6 000 грн, 12 000 грн та 18 000 грн. Страховий внесок становить 5,4% річних.

Це означає, що в разі безробіття, хвороби, травми, інвалідності внаслідок нещасного випадку або смерті через хворобу чи нещасний випадок страховка допоможе оплатити комунальні послуги.

У разі отримання травми людина повинна звернутися за медичною допомогою протягом перших 48 годин, повідомити про травму на номер 3700 протягом 30 календарних днів та подати заяву на отримання допомоги та документи, що підтверджують травму, протягом 30 робочих днів з моменту настання страхового випадку.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.