У Приват24 з’явився новий сервіс

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У мобільному додатку Приват24 з’явився новий сервіс, що дозволяє громадянам, які зіткнулися зі спробою шахрайства, негайно повідомити про такі випадки в свій банк для отримання оперативної допомоги та консультації.

Новий сервіс має на меті допомогти клієнтам у стресових ситуаціях та зменшити потенційні втрати від шахрайства шляхом оперативного реагування.

“Відтепер клієнтам, які стали жертвами шахрайства, не потрібно телефонувати в банк і чекати, поки їх з’єднають з оператором – сервіс екстреного повідомлення про шахрайство Приват24 автоматично включає всі необхідні дії, щоб запобігти подальшим спробам шахрайства і мінімізувати ризики для клієнта, а в деяких випадках автоматично генеруються і запити на повернення коштів”, – зазначив Дмитро Мусієнко. автоматично формуються запити на повернення коштів”, – зазначив Дмитро Мусієнко, директор з роздрібного бізнесу ПриватБанку.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нова послуга “Запобігання шахрайству” доступна в меню зв’язку мобільного додатку Приват24 (правий верхній кут головного екрану додатку). Щоб отримати допомогу від банку, якщо шахрай списав кошти з вашої картки, якщо ви не отримали товар, за який заплатили, або якщо ви з необережності надали шахраю персональні дані, вам потрібно відповісти на кілька простих запитань у розділі “Повідомити про шахрайство”.

ПриватБанк також закликає клієнтів користуватися новим сервісом, щоб повідомляти про шахрайські (фішингові) веб-сайти та підозрілі номери телефонів і допомагати боротися з шахрайством.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.