Зачіпить всіх користувачів: Київстар можуть конфіскувати, що відбувається

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Заступник голови Адміністрації Президента Ростислав Шульма заявив, що санкції та конфіскація активів провідного мобільного оператора України “Київстар” є “дуже ймовірними”. Про це він повідомив в інтерв’ю “Економічній правді”.

Реклама

За словами Володимира Зеленського, керівника команди президента України з економічних питань, відповідні служби наразі вивчають правову ситуацію.

Ростислав Шульма зазначив, що санкції, ймовірно, будуть введені після конфіскації “Київстару”.

На уточнююче запитання, чи йдеться про часткову або повну конфіскацію компанії, Ростислав відповів, що наразі юристи вивчають це питання. Іншими словами, це не рішення депутата або чиєсь особисте рішення, а колективний аналіз, який проводиться низкою органів.

Нагадаємо, 4 жовтня Шевченківський районний суд Києва ухвалив рішення про заморожування активів підсанкційних російських бізнесменів Михайла Фрідмана, Петра Авена та Андрія Косогова. Заарештовані активи включають 20 компаній та фінансових установ на загальну суму понад 17 мільярдів гривень. Серед них – найбільший оператор мобільного зв’язку “Київстар”. Спочатку Шевченківський суд заарештував 100% корпоративних прав компанії.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ