Стосується всіх, хто має картку ПриватБанку: за що банк безкомпромісно заблокує карт-рахунок

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Незважаючи на те, що займатися P2P-торгівлею в Україні не заборонено, банківські установи безапеляційно блокують карти фізичних осіб через криптовалюту.

Маючи звичайну платіжну картку ПриватБанку слід бути готовим до можливих проблем. Наприклад, блокування рахунку без попередження та відсутність можливості відновити доступ до власних коштів. Подібна ситуація часто виникає у клієнтів, які вирішують зайнятися торгівлею криптовалютними активами для заробітку.

Скаргу опублікували на порталі Мінфін у розділі відгуків.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Користувач, зареєстрований під ніком Serzhik88, розповів, що у жовтні спробував здійснити P2P-торгівлю, щоб покращити власний фінансовий стан. Він розумів, що такі маніпуляції з криптовалютою в Україні досі не врегульовані, але їх і не заборонили. Чоловік чесно виконував угоди і не вдався до обману, проте через деякий час ПриватБанк припинив співпрацю з ним.

Клієнт надав усі необхідні документи про походження грошей, а також підтверджуючі довідки про фінансові операції протягом останніх 6 місяців, щоб повернути доступ до картки. Але банк був безапеляційним та не дозволив розблокування.

«Мене ще й записали у спонсори зброї масового знищення. Але люди займаються П2П не від того, що їм нудно. Багаті не займаються П2П. Це хороший спосіб покращити фінансове становище та купівельну спроможність для багатьох громадян із середнім та низьким рівнем доходу» , — зауважив чоловік.

Він додав, що є багато шахраїв, які намагаються подібним чином заробляти гроші, але їх ПриватБанк чомусь не блокує. Користувач уточнив, що в Україні згодом легалізують операції з криптовалютою, тому банку слід переглянути свою політику щодо P2P-торгівлі та врегулювати питання з Міністерством фінансів.

Відповідь банку

 

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.