Нова Пошта запускає функцію створення накладних за допомогою голосу та додає інструменти штучного інтелекту

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Найбільший оператор експрес-доставок в Україні, Нова Пошта, веде розробку функції, яка дозволить клієнтам створювати накладні голосом, а також активно розширює можливості штучного інтелекту. Наразі конкретні терміни та деталі проєкту залишаються невизначеними.

Представники компанії повідомили, що їхня команда працює над технологією, яка дозволить клієнтам голосом створювати накладні. Попри проведені численні тести, ідеального рішення поки що не знайдено, і процес створення накладної голосом триває довше, ніж у мобільному додатку чи в офісі поштової компанії.

Ще одним напрямком активної розробки є використання штучного інтелекту для спрощення внутрішньої інформаційної взаємодії серед працівників компанії.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Планується впровадження зручного доступу до бази знань, оптимізація документообігу та забезпечення прозорості щодо всієї інформації, яка обробляється у Новій Пошті.

Для вивчення різних можливостей штучного інтелекту компанія провела відкритий хакатон інновацій, в якому взяло участь 18 команд розробників. П’ять українських команд, які представили кращі рішення на базі ШІ для оптимізації клієнтського сервісу, розпочали співпрацю з брендом.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.