Instagram вперше за всю історію отримав 25 нових фільтрів та безліч інших функцій

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Instagram додав низку нових функцій, серед яких 25 нових фільтрів, інструмент для створення коротких роликів і стікери з ваших власних фотографій і відео.

Деякі з фільтрів вносять невеликі зміни до фотографій, наприклад, коригують колір і тон, тоді як інші дозволяють радикальне редагування, яке Instagram запровадив, щоб позбавити користувачів клопоту з редагуванням своїх зображень у таких додатках, як VSCO і Picsart. Вперше за багато років платформа розширює набір фільтрів, нагадуючи користувачам, що при роботі з кожним з них вони можуть регулювати силу ефекту за допомогою повзунка.

Незабаром буде розширено набір інструментів для коротких відео в розділі Reel. Наразі на платформі тестується можливість масштабування, обрізки та обертання роликів, а найближчим часом з’являться кнопки скасування та повтору. Для англомовних користувачів у деяких країнах було додано десять голосів для перетворення тексту в мовлення. Розширено набір штрихових шрифтів для полегшення читання. Тестується можливість перетворювати на стікери фотографії та відео з власної галереї користувача або інших матеріалів в Instagram.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Інші функції включають спрощений перегляд чернеток, швидкий доступ до аудіо в роликах і розширену статистику переглядів для авторів: “У найближчі місяці ми додамо функцію, яка дозволить авторам бачити, скільки людей дивляться їхні відео”, – пояснюють в Instagram.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.