Ізраїль і Сполучені Штати працюють над створенням високотехнологічної лазерної зброї

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Адміністрація президента США Джо Байдена запропонувала інвестувати 1,2 мільярда ієн в ізраїльську систему енергетичної зброї з наведенням залізним дротом. Установка розглядається американськими військовими як альтернативна лазерна зброя.

Технологія Iron wire привернула увагу Сполучених Штатів своїми перспективами. Якщо застосування в Ізраїлі пройде успішно, американський уряд розглядає можливість використання аналогічної системи у себе вдома. Представник американських військових заявив, що бачив прототип технології oriented energy під час свого останнього візиту до Ізраїлю — Інновація покликана посилити можливості системи протиповітряної оборони “Залізний купол”.

Збройні сили США також мають у своєму розпорядженні власну потужну систему лазерного озброєння в рамках програми непрямого вогневої захисту (IFPC) для захисту від ворожих ракет, артилерії, мінометів, крилатих ракет і безпілотних літальних апаратів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо буде схвалено додаткове фінансування, очікується, що американські та ізраїльські оборонні компанії зможуть обмінюватися інтелектуальною власністю.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.