500 км страху окупантів: РФ варто боятися українського ОТРК “Грім”

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Періодично в інформаційному просторі України проскакують відомості про використання на фронті нашого оперативно-тактичного ракетного комплексу “Грім”. У Building Tech вийшов матеріал про те, що з себе представляє це озброєння і чому воно принесе окупантам багато біди.

“Грім” йде на базі твердопаливної балістичної ракети, розроблений українським КБ Південне. Задекларована дальність стрільби становить до 500 км. Можна завдавати ударів по наземних, морських і повітряних цілях. Тільки все залежить від використовуваної бойової частини і системи наведення. Тобто, є можливість бити по командних пунктах, мостах, ППО, ракетних і артилерійських батареях, військах, техніці, будівлях, радіолокаційних аеродромах.

ПУ “Грома” може запускати крилаті ракети “Коршун” з дальністю 280 – 700 км. “Коршун-2” є нашим проектом дозвукової крилатої ракети. Вона створювалася на основі радянської крилатої ракети Х-55. Розробка під час польоту може робити огинання рельєфу місцевості на надмалих висотах, до 50 м над поверхнею.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У Генштабі щодо виробництва ракет до “Грому” зазначили, що “поки що хотіли б зберегти таємничість”.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.