Одразу три нові банки приєдналися до програми єВідновлення

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Українські банки ОТП Банк, Таскомбанк та UKRSIBBANK стали членами програми єВідновлення. Тепер клієнти можуть отримати картку для отримання коштів на відбудову пошкодженого чи зруйнованого житла в цих установах. Про це повідомив сервіс державних послуг “Дія” в Telegram.

“Отримайте зручно кошти на відбудову домівки, яка постраждала від російського вторгнення. Тепер картку єВідновлення можна відкрити і в ОТП Банку, Таскомбанку, UKRSIBBANK”, — йдеться в повідомленні.

Після отримання виплати за програмою єВідновлення, клієнти можуть оплачувати послуги з ремонту та купувати будівельні товари у бізнесів-учасників програми.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Наразі програма єВідновлення включає інші банки, такі як ПриватБанк, monobank, ПУМБ, Ощадбанк, А-Банк, Sense Bank, Райффайзен Банк, izibank, sportbank, Банк Восток, Акордбанк, Банк Кліринговий Дім, Глобус Банк, Правекс Банк.

Нагадаємо, що служба єВідновлення була розроблена Міністерством розвитку громад, територій та інфраструктури разом з Міністерством цифрової трансформації за підтримки проєкту USAID/UK aid “Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах/TAPAS” і Світового банку.

З початку дії програми єВідновлення з 1 серпня 2023 року було подано понад 1400 заяв. Загальна площа зруйнованого житла становить майже 100 тис. кв. метрів, і майже 60% заяв стосуються компенсації за знищені квартири.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.