Xiaomi готує чергове підвищення цін на смартфони

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Xiaomi завоювала популярність завдяки відмінному співвідношенню ціни та якості своїх смартфонів. Раніше, шукаючи бюджетний смартфон з відмінними характеристиками, ми зверталися безпосередньо до бренду Xiaomi. З часом все змінилося: Redmi і POCO стали найбільш бюджетними суббрендами.

Сам бренд Xiaomi став більше елітним стандартом, орієнтованим на приблизно однакову ціну з іншими виробниками. Сьогодні можна купити якісні Samsung, iPhone і Xiaomi майже за однаковою ціною.

Xiaomi Mi 9 дебютував у Європі приблизно за 449 євро, а Xiaomi 12 – за 799 євро. Наразі ціна на Xiaomi 13 стартує від 999 євро, а ціна на наступне покоління, ймовірно, також значно зросте.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Лей Цзюнь, генеральний директор і співзасновник Xiaomi, підтвердив те, чого ми боялися. Нове підвищення цін не за горами. За його словами, Xiaomi 14 збереже ціни попереднього покоління (навіть дешевше, ніж Xiaomi 13 в Китаї), але Xiaomi 15 буде дорожчим.

Лей Цзюнь також заявив, що основною причиною підвищення цін є покращення якості продукції. Це робиться для того, щоб конкурувати з іншими брендами:

“Xiaomi хоче виробляти більш якісні смартфони і більше не буде дотримуватися цієї ціни в майбутньому”.

Наразі компанія не уточнила, чи підвищить ціни лише на свої топові моделі, чи це рішення стосується всіх смартфонів. Зрозуміло одне: часи змінилися. Не дивно, якщо Xiaomi 15 коштуватиме на 100 або 200 євро більше, ніж попередня модель.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.