Відтепер українці можуть вивчати ПДР онлайн безкоштовно – це нова ініціатива від Гончаренко центру

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Українці отримали унікальну можливість вивчити Правила Дорожнього Руху (ПДР) онлайн безкоштовно. Гончаренко центр запустив спеціальні курси, які будуть доступні навіть зі смартфона.

На початку листопада стартував набір на ці онлайн-курси, які проводять досвідчені викладачі з автошкіл України. Згідно із Законом № 3234-IX від 13.07.2023, українці можуть самостійно готуватися до отримання посвідчення водія, отримуючи теоретичні знання від професіоналів.

Директорка Гончаренко центру, Вікторія Захарова, підкреслює, що якість навчання на онлайн-платформі не відрізняється від традиційних автошкіл, оскільки використовуються ті ж методи та формат навчання. Зауважимо, що вартість подібного курсу в звичайних автошколах може сягати 4-5 тисяч гривень, але Гончаренко центр пропонує його абсолютно безкоштовно.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Реєстрація на курси відкрита та доступна за цим посиланням, і нові групи будуть формуватися за індивідуальними запитами студентів. Перші заняття заплановані на 13 листопада. Після успішного завершення курсів учасники зможуть самостійно записатися на теоретичний іспит в сервісному центрі МВС.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.