Заблоковані перекази на карту: фінансовий моніторинг посилився

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Українські банки наразі здійснюють ретельний фінансовий моніторинг своїх клієнтів, але цей процес буде посилено. Про це повідомляється на сайті НБУ.

Банки будуть суворо контролювати не тільки клієнтів, які вносять готівку через термінали, а й клієнтів, які отримують готівку на свої рахунки.

У деяких випадках банківські картки можуть бути заблоковані.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В Україні віднедавна стало неможливо анонімно внести готівку на банківський рахунок через термінал. Термінали тепер завжди вимагають ідентифікації за номером мобільного телефону.

Однак банки тепер пильно стежать не лише за відправниками готівки, а й за її одержувачами.

Фінансовий моніторинг відстежує, скільки готівки клієнти отримують на свої рахунки.

Якщо рахунок таким чином поповнюється на суму понад 30 000 гривень на місяць, клієнт може стати об’єктом додаткових запитань з боку банку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.