Український Headway увійшов до Топ-200 європейських EdTech стартапів 2023 року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

EdTech компанія Headway отримала визнання, потрапивши до списку найбільш перспективних європейських стартапів у сфері цифрової освіти 2023 року — The Europe EdTech 200, створеного міжнародною аналітичною компанією HolonIQ.

Цей щорічний рейтинг об’єднує двісті молодих, швидкозростаючих та інноваційних компаній з Європи, які працюють у галузі цифрової освіти. Його головною метою є привернення інвесторів та виділення перспективних учасників ринку EdTech.

Рейтинг поділений на десять категорій, таких як Content, Management systems, Advanced Technology та інші. Headway потрапив до списку компаній, які працюють в секторі Online learning.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зазначимо, що Headway не єдиний український представник у цьому рейтингу. Інші EdTech компанії з України також здобули визнання, серед них платформа Classtime для інтерактивного дистанційного навчання, ресурс Buki для пошуку репетиторів, інтерактивні курси від Gios з математики та платформа All right для вивчення англійської мови для дітей.

Це свідчить про активний розвиток українського EdTech сегмента та підтверджує високий потенціал українських компаній у галузі цифрової освіти.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОSpeka

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Радо захоплюється мобільними технологіями відтоді, як на ринку з'явилися перші MP3-плеєри, а ще більше - з перших днів появи MP4-плеєрів. Сьогодні він полюбляє возитися з Android-планшетами та iPad'ами.