Apple не збирається випускати 27-дюймовий iMac із власним процесором

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Компанія Apple підтвердила The Verge і деяким іншим виданням, що не планує випускати новий 27-дюймовий iMac із власним процесором.

Реклама

За останні два роки Apple зняла з виробництва 27-дюймовий iMac і iMac Pro на базі процесора Intel, і поки що не випустила натомість iMac з більшим екраном і власним чипом, залишивши нещодавно оновлений 24-дюймовий iMac як єдиний універсальний настільний комп’ютер. Тим, кому потрібен більший настільний комп’ютер, Apple рекомендує використовувати 27-дюймовий Studio Display у парі з Mac Studio або Mac mini.

Представник Apple зі зв’язків із громадськістю Старлейн Меза підтвердила плани виданню The Verge. Компанія рекомендує тим, хто не втрачає надії на появу більшого iMac, розглянути варіанти Studio Display і Mac Studio або Mac mini.

Apple не виключає можливості випуску нового 27-дюймового iMac, тож поява iMac з великим екраном, як і раніше, можлива. Минулого місяця Марк Гурман з Bloomberg повідомив, що Apple все ще розробляє iMac Pro з 32-дюймовим дисплеєм, який буде випущено наприкінці 2024 або в 2025 році.

 

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ