Українська делегація готується до участі в Web Summit 2023

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Українська делегація відправляється на Web Summit, де вже втретє представить свої досягнення в галузі технологій та інновацій. Подія відбудеться 13-16 листопада 2023 року.

Представники різних галузей, включаючи стартапи, венчурні фонди, ІТ-компанії, державні установи та екосистемні організації, об’єднали свої зусилля, щоб продемонструвати внесок України у розвиток одного з найбільших технологічних центрів Європи.

Flyer One Ventures, один із ключових венчурних фондів України, відзначається інвестиціями в ранні стадії розвитку більш як 60 стартапів, що оцінюються у понад $30 млн протягом останніх чотирьох років. І їх внесок у розвиток інноваційного сектору не перестає зростати.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Технологічна компанія Roosh, яка спеціалізується на штучному інтелекті та машинному навчанні, також активно інвестує в українські стартапи. Один із прикладів – інвестиція у Neurons Lab у вересні 2022 року. Roosh Ventures також співпрацює з такими стартапами, як Deel, TheGuarantors, Oura, Pipe, Alma, Playco, Dapper Labs, Alter та Haiqu.

“Наш головний меседж такий: попри виклики, з якими стикається Україна, наші компанії залишаються надійними партнерами, що надають послуги найвищої якості та розробляють технологічні продукти з величезним експортним потенціалом”, – підкреслив заступник міністра цифрової трансформації України Олександр Борняков.

Українська делегація зможе взяти участь у Web Summit завдяки спільним зусиллям організаторів, серед яких Мінцифри, Український фонд стартапів та Ukrainian Hub. Подію також підтримують Програма USAID “Конкурентоспроможна економіка України”, Посольство України в Португалії, Roosh та партнери WNISEF, UNIT.City, GENESIS, Flyer One Ventures, група компаній NOVA та Ukrainian American Coordinating Council.

Ця подія відкриває широкі можливості для України у світі інновацій та технологій, і ми очікуємо на подальші досягнення у цьому напрямку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОSpeka

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Радо захоплюється мобільними технологіями відтоді, як на ринку з'явилися перші MP3-плеєри, а ще більше - з перших днів появи MP4-плеєрів. Сьогодні він полюбляє возитися з Android-планшетами та iPad'ами.