Новини України та Світу

Безпілотник-камікадзе, здатний літати на 1000 км, був запущений в серійне виробництво в Україні

Share

За останнім повідомленням, Україна нарешті перейшла до серійного виробництва безпілотників-камікадзе, які можуть пролетіти неймовірну відстань у 1000 кілометрів.

Ці безпілотники-камікадзе були успішно випробувані ще влітку, і зараз їх виробництвом займається “Укроборонпром”. Генеральний директор установи Герман Сметанін підтвердив це в інтерв’ю для видання “Економічна правда”.

За його словами, ці безпілотники виробляються в співпраці з іноземними партнерами, і їх точні місця виробництва залишаються конфіденційними з міркувань безпеки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Герман Сметанін також зауважив, що в Україні існує багато державних та приватних виробників аналогів вже відомих “Шахедів”, але нові безпілотники-камікадзе є ще кращими, оскільки вони можуть подолати значно більшу відстань. Рекордна дальність польоту таких безпілотників становить приблизно 1000 кілометрів.

Зараз “Укроборонпром” активно працює над складнішими та дорожчими проєктами з високими характеристиками. Це свідчить про стрімкий розвиток української військово-промислової сфери.

Kairov Vitaliy

Радо захоплюється мобільними технологіями відтоді, як на ринку з'явилися перші MP3-плеєри, а ще більше - з перших днів появи MP4-плеєрів. Сьогодні він полюбляє возитися з Android-планшетами та iPad'ами.

Опублікував
Kairov Vitaliy
  • Останні записи

    Meta працює над власними навушниками з камерою та штучним інтелектом

    Як ми звикли чути з 2023 року, сфера застосування штучного інтелекту розширюється. Компанії змагаються за…

    17.05.2024

    Samsung Galaxy M35 показали наживо (відео)

    Galaxy M35 з'явився на консолі Google Play лише кілька днів тому, а це означає, що…

    17.05.2024

    Ось чому Windows XP не варто використовувати у 2024-му році (відео)

    Техноблогер Ерік Паркер опублікував цікавий відеоролик: він показує, як Windows XP відстала від часу в…

    17.05.2024

    Qualcomm перестає постачати компоненти для Huawei до США

    Влада США зупинила поставки компонентів американської компанії Qualcomm для китайської Huawei Technologies, імовірно, у відповідь…

    17.05.2024

    ASUS розкрила характеристики свого ноутбука на Snapdragon X Elite

    В'єтнамське відділення ASUS випадково опублікувало зображення та характеристики першого ноутбука компанії з процесором Qualcomm Snapdragon…

    17.05.2024

    Motorola представила новий смартфон у якого задня панель з дерева

    Сімейство смартфонів Motorola поповнила флагманська модель X50 Ultra. Крім потужного заліза, просунутої камери та «кіберспортивного»…

    17.05.2024