Чутки: наступного року Apple оновить усю лінійку iPad

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За словами Марка Гурмана з Bloomberg, компанія Apple планує оновити весь модельний ряд iPad протягом 2024 року. Це означає, що наступного року очікується поява нових моделей iPad Pro, iPad Air, iPad mini та iPad початкового рівня.

Гурман торкнувся теми відсутності нових iPad та AirPods напередодні сезону святкових покупок в останньому випуску своєї розсилки Power On:

Apple могла б спробувати поквапитися з випуском нових продуктів, але оновлені iPad і AirPods ще не готові [до випуску]. Компанія планує оновити весь модельний ряд iPad протягом 2024 року. Наступного року також з’являться нові недорогі AirPods, а 2025 року – оновлена ​​модель Pro».

2023 став першим роком без випуску нових iPad з тих пір, як Apple вперше представила цей пристрій в 2010 році, тому в наступному році ймовірні оновлення всіх моделей.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Час останнього оновлення кожної моделі iPad

iPad Pro: жовтень 2022 р.
iPad: жовтень 2022 р.
iPad Air: березень 2022 р.
iPad mini: вересень 2021 р.

Раніше Гурман повідомляв, що оновлення iPad молодшого та середнього цінового діапазону може відбутися вже в березні 2024 року, а нові 11- та 13-дюймові моделі iPad Pro з чіпом M3 та OLED-дисплеями, на його думку, будуть представлені у першій половині наступного року . Нові iPad Air та iPad mini, швидше за все, будуть оснащені чіпами M2 та A16 Bionic відповідно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.