Міністерство оборони пришвидшило передачу дронів для ЗСУ

Міністерство оборони пришвидшило передачу дронів для ЗСУ
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Міністерство оборони України разом з Генеральним штабом та Державною службою спеціального зв’язку продемонстрували вражаючу оперативність у передачі дронів для ЗСУ. Від моменту отримання цієї техніки від постачальників до моменту передачі її Силам логістики минуло всього три дні.

Про це повідомила пресслужба Міністерства оборони. Зазначається, що безпілотники були придбані за кошти державного бюджету. Цей пакет включає різні види дронів – як ударні, так і розвідувальні моделі. Всього у пакеті було придбано сотні БПЛА.

Попередньо передача такого обладнання вимагала значно більше часу – тижнів або навіть місяців через різноманітні бюрократичні процедури та узгодження між різними відомствами. Але завдяки результативній співпраці нового керівництва Міністерства оборони та інших відповідальних осіб і структур вдалося істотно скоротити цей процес.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У підсумку Міністр оборони Рустем Умєров спільно із Державною службою спеціального зв’язку та захисту інформації видав наказ, і наступного дня після його отримання техніка вже відправлялася на фронтову лінію. Зараз ці дрони будуть в надійних руках військових пілотів та допомагатимуть у виконанні бойових завдань.

Міністерство оборони України продовжує активно розвивати та покращувати процес передачі необхідної для Збройних Сил техніки та зброї, надаючи підтримку військовим на фронті та постійно розширюючи їхні можливості.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.