Більше 200 грн на місяць: Київстар показав абонентам нові тарифи

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Київстар представляє нові тарифи для Домашнього Інтернету, а також оновлені пакети в лінійці ВСЕ РАЗОМ, які надають додаткові можливості користувачам.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

Новий тариф для домашнього інтернету “Дім” вже доступний для підключення. Він пропонує високу швидкість до 1 Гбіт/с* та знижку на перші три місяці користування.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У лінійці “ВСЕ РАЗОМ” з’явилося два нових тарифи:

  • “Все Разом Наснага” пропонує домашній інтернет до 100 Мбіт/с, мобільний інтернет на 50 ГБ (вдвічі більше, ніж у попередньому аналогічному тарифному плані) та “Київстар ТБ” з сімейним пакетом та щомісячною опцією “Суперпотужний”. Акційна ціна – 200 грн за перші три місяці та 380 грн за місяць у подальшому.
  • “ВСЕ РАЗОМ Сила” – включає в себе швидкісний домашній інтернет до 1 Гбіт/с, безлімітний мобільний інтернет, щомісячну опцію “Суперсила”, преміальний HD-пакет на платформі “Київстар ТБ”, 370 каналів, понад 20 000 фільмів, мультфільмів та телепередач. Акційна ціна на перші три місяці – 200 грн., після чого щомісячна вартість становитиме 500 грн.

Крім цього, до тарифів “ВСЕ РАЗОМ Домашній”, “ВСЕ РАЗОМ Сила” та “ВСЕ РАЗОМ Сезонний” тепер додається безкоштовний пакет “Легкий Домашній” для використання Київстар ТБ, який надає доступ до 84 каналів та майже 1500 фільмів та серіалів у відеобібліотеці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.