Ощадбанк запускає нову послугу поповнення картки на касі

Ощадбанк запускає нову послугу поповнення картки на касі
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ощадбанк впроваджує інноваційну послугу – поповнення карток через власну POS-термінальну мережу. Тепер торгові мережі мають можливість звернутися до банку для підключення цього сервісу, що надасть їхнім клієнтам можливість не лише знімати готівку на касах, але й здійснювати зворотне поповнення карткових рахунків. Цей крок допоможе уникнути надмірного обсягу готівкових коштів в обігу та сприятиме розвитку безготівкових технологій в Україні.

Крім цього, Ощадбанк пропонує іншу безготівкову технологію – додаток ОщадPAY, який перетворює ваш смартфон у POS-термінал та касовий апарат (нещодавно аналогічний сервіс запустив ПриватБанк). За 10 місяців 2023 року, понад 7 тисяч користувачів здійснили понад 1,9 млн транзакцій на суму понад 1,5 мільярда гривень за допомогою цього додатку, що значно більше, ніж протягом попереднього року.

ОщадPAY став невід’ємним помічником для українського бізнесу, особливо в умовах повномасштабної війни. Він дозволяє приймати оплати через смартфон з підтримкою технології NFC, використовуючи безконтактні картки та мобільні гаманці, такі як Apple Pay та Google Pay на вашому смартфоні, або навіть на смарт-годиннику. Крім того, він дозволяє проводити фіскалізацію як готівкових, так і безготівкових платежів без потреби в додатковому обладнанні. Важливою перевагою цього сервісу є його здатність працювати навіть під час тимчасового відключення електропостачання, що робить його надзвичайно зручним для використання в магазинах і кафе.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.