Google Chrome перестане працювати на 78 млн смартфонів по всьому світу

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Google Chrome, найпопулярніший веб-браузер на десктопах і мобільних пристроях, припиняє підтримку операційної системи Android Nougat.

Це означає, що близько 78 млн смартфонів по всьому світу більше не зможуть отримувати оновлення і використовувати повноцінно цей додаток.

З грудня 2022 року, з випуском Chrome версії 120, користувачі пристроїв на Android 7.0 і 7.1 опиняться поза зоною доступу до нових функцій і безпеки, які надає остання версія браузера.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Варто зазначити, що те, що відбувається, відображає прагнення Google до інновацій та оновлення, але також ставить перед користувачами старих версій Android питання про необхідність оновлення їхніх смартфонів.

Нагадаємо, що Chrome 120 принесе низку оновлень для новіших операційних систем, включно з новими візуальними опціями відображення для адресного рядка та панелі інструментів, такими як налаштування прозорості.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.