“Київстар” планує інтегрувати елементи штучного інтелекту в роботу з клієнтами

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Київстар, найбільший мобільний оператор України, планує інтегрувати елементи штучного інтелекту (ШІ), включаючи ChatGPT, в обслуговування клієнтів протягом 18 місяців, заявив президент “Київстар” Олександр Комаров на бізнес-сніданку з Forbes.

“Я думаю, що рік-півтора – це реалістично, коли ми побачимо перші елементи ChatGPT в роботі з клієнтами “Київстар”, – сказав він на бізнес-сніданку з Forbes Україна в середу.

За словами Комарова, наразі компанія використовує KyivstarTech для додавання елементів штучного інтелекту до своїх існуючих продуктів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Комаров також очікує, що кількість продуктів зі штучним інтелектом буде збільшуватися, а конкуренція між розробниками, які намагатимуться якнайшвидше інтегрувати свої продукти в бізнес, буде посилюватися.

“Я очікую, що кількість таких продуктів зростатиме, і я думаю, що ми побачимо їх набагато більше”, – сказав він. По-друге, 21 століття – це ера OpenAI. Це означає, що вони будуть конкурувати, і вони будуть конкурувати через своє бажання інтегрувати свої продукти в будь-який інший продукт. Іншими словами, їхнє завдання – проникнути в бізнес-процеси існуючих бізнесів, створити там цінність і брати гроші за цю цінність”, – сказав Комаров.

“Київстар” – найбільший оператор електронних комунікацій в Україні, який станом на вересень обслуговує 24 мільйони абонентів мобільного зв’язку та понад 1,1 мільйона абонентів домашнього інтернету. Компанія пропонує широкий спектр послуг мобільного та фіксованого зв’язку, включаючи 4G, великі дані, хмарні рішення, послуги кібербезпеки та цифрове телебачення.

Акціонером “Київстар” є міжнародна група VEON, акції якої котируються на фондових біржах NASDAQ (Нью-Йорк) та Euronext (Амстердам).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.