Новини України та Світу

ПриватБанк запустив дуже корисну послугу: що приготували для клієнтів

Share

ПриватБанк представив нову функцію – Tap to Pay на iPhone від Apple для всіх своїх клієнтів в Україні. Про це повідомляє пресслужба банку.

Як зазначено в повідомленні, це дозволяє підприємцям та бізнесменам приймати безконтактні платежі безпосередньо з використанням свого iPhone та програми “Термінал” iOS без необхідності POSтерміналу або додаткового обладнання.

Ця інновація пропонує простий, безпечний та конфіденційний спосіб приймати безконтактні платежі з дебетових та кредитних карток, а також з Apple Pay та інших цифрових гаманців.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

“Нам приємно уявити Tap to Pay на iPhone для підприємців та бізнесу в Україні. Це просте та безпечне рішення, що забезпечує гнучкість у прийманні платежів, підходить для бізнесу будь-якого масштабу – від вуличних торговців до великих ритейлерів. Як найбільший банк, що обслуговує сектор малого та середнього бізнесу, ми несемо відповідальність за підтримку бізнесу в його зростанні та ефективності за допомогою швидких та зручних платіжних рішень”, – зазначив голова правління ПриватБанку, Герхард Беш.

Клієнти ПриватБанку можуть почати використовувати Tap to Pay на iPhone протягом декількох хвилин, завантаживши програму “Термінал” з Apple App Store на iPhone XS або пізніших моделях. Після простої реєстрації продавець може почати приймати платежі, просто відкривши програму “Термінал” на своєму iPhone, ввівши суму покупки та попросивши клієнта піднести свою безконтактну платіжну картку до iPhone для завершення оплати.

Технологія Apple Tap to Pay на iPhone використовує вбудовані функції для забезпечення конфіденційності та безпеки даних як бізнесу, так і клієнтів.

“Ви зможете приймати безконтактні платежі за допомогою iPhone всього за кілька хвилин. Ми впевнені, що цей сервіс буде зручний для всіх видів бізнесу, від роздрібних магазинів до перукарських та продуктових кіосків, таксистів та ринкових торговців”, – наголосив член правління ПриватБанку з малого та середньому бізнесу, Євген Заграєв.

Так, додаток “Термінал” для iPhone, розроблений ПриватБанком, є повноцінним рішенням, що дозволяє приймати безконтактні платежі з карток Visa і Mastercard, а також проводити касові операції, створювати і фіскалізувати чеки та надавати інформацію податковим органам.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Android 15 дозволить приховати програми

    Користувачі операційної системи Android 15 зможуть приховувати свої програми від сторонніх. Таку функцію, яка називається…

    16.05.2024

    Microsoft пропонує співробітникам китайських підрозділів переїхати з Китаю

    Корпорація Microsoft звернулася до своїх співробітників у китайських підрозділах, що спеціалізуються на штучному інтелекті та…

    16.05.2024

    Через зниження продажів смартфонів у США компанія Apple продовжує утримувати лідируючі позиції

    Нещодавній звіт Counterpoint Research малює картину мінливого ринку смартфонів у США. У першому кварталі 2024…

    16.05.2024

    Новий чіп M4 в iPad Pro розігнали за допомогою рідкого азоту

    У продаж надійшов новий iPad Pro (2024), оснащений процесором Apple M4, і технологічні ентузіасти вже…

    16.05.2024

    Блогер перевірив, чи можна погнути нові iPad Pro на M4 (відео)

    На початку травня Apple презентувала абсолютно нові 11- та 13-дюймові iPad Pro на чіпах M4.…

    16.05.2024

    Експерти назвали 6 найпопулярніших виробників смартфонів за останні 10 років

    Аналітики AltIndex підрахували кількість усіх смартфонів, проданих Apple, Samsung, Xiaomi, Huawei та іншими компаніями з…

    16.05.2024