14-дюймовий MacBook Pro з чіпом M3 має лише два порти Thunderbolt 3

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Новий 14-дюймовий MacBook Pro з базовою версією чіпа M3 оснащений двома портами Thunderbolt 3 USB-C, а не трьома портами Thunderbolt 4, як 14- та 16-дюймові моделі MacBook Pro на базі чіпів M3 Pro та M3 Max.

Крім меншої кількості портів USB-C, відсутність підтримки Thunderbolt 4 в ноутбуці з базовим з базовим чіпом M3 означає, що він підтримує лише один дисплей з роздільною здатністю до 6K при частоті 60 Гц або один дисплей з роздільною здатністю до 4K при частоті 120 Гц через HDMI.

Для порівняння, M3 Pro, як і чіп M2 Pro, що він замінює, підтримує до двох зовнішніх дисплеїв з роздільною здатністю до 6K при частоті 60 Гц за інтерфейсом Thunderbolt. Моделі MacBook Pro на базі M3 Pro також підтримують один зовнішній дисплей з роздільною здатністю до 6K при 60 Гц через Thunderbolt і один зовнішній дисплей з роздільною здатністю до 4K при 144 Гц через HDMI.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

M3 Max підтримує до чотирьох зовнішніх дисплеїв у наступній конфігурації: до трьох зовнішніх дисплеїв з роздільною здатністю 6K при частоті 60 Гц за інтерфейсом Thunderbolt і один зовнішній дисплей з роздільною здатністю до 4K при частоті 144 Гц за інтерфейсом HDMI.

Крім того, моделі MacBook Pro з чіпом M3 Max можуть підтримувати до трьох зовнішніх дисплеїв, підключаючи два дисплеї з роздільною здатністю 6K при 60 Гц через Thunderbolt і один дисплей з роздільною здатністю до 8K при 60 Гц, або один дисплей з роздільною здатністю 4K при 240 Гц через HDMI .

Нарешті, моделі M3 Pro і M3 Max також підтримують вбудований DisplayPort USB-C і один дисплей з роздільною здатністю до 8K при 60 Гц або 4K при 240 Гц по HDMI.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.