ПриватБанк змінив правила поповнення карток: тепер не більше 5000 грн

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

ПриватБанк та Mastercard запустили послугу поповнення рахунку в касах АЗС “Укрнафта” по всій Україні.Послуга поповнення рахунку від ПриватБанку дозволяє клієнтам поповнювати свої українські банківські картки в терміналах самообслуговування, а також в роздрібних касах для поповнення поповнювати свої українські банківські картки в терміналах самообслуговування та відділеннях банку, а також у касах роздрібної торгівлі.

Нова послуга ПриватБанку дозволяє поповнити будь-яку українську банківську картку на суму від 20 до 5 000 гривень. При оплаті скажіть касиру, що хочете поповнити картку, і піднесіть картку до терміналу. Комісія становить 0,5% від суми поповнення.

“Покласти гроші на картку можна через термінал самообслуговування або банкомат. Проте вони не завжди поруч. Натомість завжди поруч магазини та АЗС із терміналом на касі. Ми подбаємо, щоб більше таких партнерів приєдналося до сервісу “Поповнення на касі”, – йдеться у повідомленні банку.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Для цього потрібно сказати касиру, що хочете поповнити картку (для цього купувати щось необов’язково), після чого прикласти картку до терміналу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.