Apple презентувала нові 14-дюймові та 16-дюймові MacBook Pro: Чіп M3, колір Space Black, стартова ціна від $1599

Apple анонсувала нові 14-дюймові та 16-дюймові MacBook Pro Чіп M3, колір Space Black, стартова ціна від $1599
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Цієї ночі компанія Apple представила нову лінійку MacBook Pro з чіпами M3, M3 Pro та M3 Max, які забезпечують значний стрибок продуктивності центрального та графічного процесора.

Лінійка починається з відносно дешевої 14-дюймової моделі MacBook Pro на базі базового чипа M3. Також є звичайні конфігурації вищого класу з M3 Pro і M3 Max, доступні в 14-дюймовому і 16-дюймовому розмірах. Модель M3 дозволяє Apple запропонувати нижчу стартову ціну — від $1599.

Новий графічний процесор серії M3 включає в себе такі функції, як динамічне кешування, трасування променів і багато іншого, щоб забезпечити найбільший стрибок у графічній продуктивності.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Apple заявляє, що M3 Pro на 20% швидший за попереднє покоління M2. А M3 Max працює вдвічі швидше, ніж M2 Max.

З M3 Max MacBook Pro тепер може підтримувати до 128 ГБ оперативної пам’яті. Час роботи від акумулятора становить до 22 годин, і Apple заявляє, що ноутбуки забезпечують однакову продуктивність як при підключенні до мережі, так і від акумулятора.

Візуально корпус і зовнішній дизайн ноутбуків не відрізняються. Основна увага тут зосереджена на збільшенні специфікацій від M2 до M3. Однак внутрішній дисплей Liquid Retina XDR отримав додаткову яскравість. А щоб виділитися з натовпу, Apple запропонувала новий космічний чорний колір, який виглядає просто приголомшливо.

Новий MacBook Pro M3 можна замовити вже сьогодні, а 14- і 16-дюймові моделі M3 Pro і M3 Max з’являться у продажу наступного тижня. Бюджетна модель з чипом M3 стартує від $1599, що є новою дешевшою стартовою ціною для 14-дюймового MacBook Pro.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.