Apple здивує всіх новим iPad Mini на сьогоднішній презентації “Scary Fast”

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Напередодні свого заходу із запуску нових пристроїв, компанія Apple внесла кілька нових продуктів у базу китайського регулятора 3C. Судячи з усього, сьогодні нас чекають не тільки нові Mac, а й iPad.

Портал MacRumors виявив у базі 3C інформацію про акумулятори для нових 14- і 16-дюймових MacBook Pro, клавіатури Magic Keyboard, а також для iPad mini. Варто зазначити, що ці ідентифікатори вже існували в базі регулятора з 2021 року, але минулого тижня Apple їх оновила, вказавши дату випуску жовтень 2023 року. Тобто батареї в нових пристроях будуть повністю ідентичні поточним.

Повторна реєстрація акумуляторів безпосередньо вказує на реліз нових продуктів. Те ж саме було минулого місяця, коли Apple випустила Apple Watch Series 9, заздалегідь оновивши інформацію про батареї Apple Watch Series 8.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Очікується, що вже сьогодні вночі Apple представить оновлений iPad mini, 24-дюймовий iMac з чипом M3, аксесуари з портами USB-C замість Lightning, а також 14- і 16-дюймові моделі MacBook Pro на M3 Pro і M3 Max.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.