Apple точно не покаже ці 5 девайсів на нічній презентації 31 жовтня

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Усього за кілька днів відбудеться несподівана презентація «Страшно швидко», яку Apple анонсувала близько тижня тому. У інсайдерів лише одне припущення щодо призначення цього заходу вважається, що компанія покаже новий чіп M3, кілька Mac на його основі і анонсує щось пов’язане з іграми.

Однак є кілька пристроїв, на які точно не варто чекати на цій презентації:

  • MacBook Pro 13. Схоже, що маленька «прошка» з чіпом M2 була останньою в цій лінійці — нещодавній інсайд впевнено каже, що нових макбуків із TouchBar більше не буде. Крім того, цей девайс займає дивну нішу в лінійці Mac, практично не відрізняючись від Air за продуктивністю.
  • MacBook Air 15. Модель з 15-дюймовим дисплеєм вийшла зовсім недавно, тому навряд чи варто чекати ще однієї версії цього року.
  • MacBook Air 13. А ось “тринашці” скоро стукне півтора роки; проте Марк Гурман писав, що ця модель поки що не вийшла на конвейєр і ще тестується. А значить чекати на неї варто лише до весни 2024 року.
  • Нові iPad. Планшетів Apple не варто чекати, оскільки зазвичай вони оновлюються навесні. Іноді Pro-версії виходять восени, але той же Гурман упевнений, що не цього разу. Він чекає на нові iPad Pro навесні — з OLED-дисплеями та чіпом M3.
  • iPhone SE 4. Цей смартфон став, мабуть, найтаємничішим із усіх айфонів – про нього багато чуток, але релізу досі немає. Останні інсайди повідомляють, що Apple відклала вихід iPhone SE 4, і ми побачимо його не раніше 2025 року.

А чого ви очікуєте від презентації 31 жовтня? Поділіться у коментарях. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ