Apple розсилає подарункові коробки з AirPods Max і закусками для просування події M3 Mac

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Apple робить все можливе, щоб прорекламувати свій майбутній захід, на якому компанія анонсує оновлення 24-дюймових iMac та MacBook Pro з кремнієвими чіпами M3 Apple.

Реклама

Apple розсилає спеціальні подарункові коробки обраним впливовим особам, таким як Ламарр Вілсон (Lamarr Wilson). Коробки містять навушники AirPods Max, а також деякі “солодкі та моторошні” закуски та напої, які можна споживати під час перегляду події в понеділок ввечері.

Майбутня подія – перша в історії, яка відбудеться ввечері, о 17:00 за тихоокеанським часом 30 жовтня. Apple повністю підтримує сезонну тему Хелловіну, про що свідчить запрошення, яке міститься у подарунковій коробці.

Реклама

“Наближається Хелловін, і Apple приготувала для вас кілька приємних сюрпризів. Увечері 30 жовтня ми представимо дещо особливе і запрошуємо вас приєднатися до вечірки з переглядом онлайн-годинника.

Щоб зробити ваш перегляд трохи більш “просторовим”, ми сподіваємося, що вам сподобається прослуховування з ефектом занурення з AirPods Max, а також кілька солодких і моторошних закусок.”

Очікується, що Apple анонсує наступне покоління комп’ютерів Apple Silicon Mac, оснащених чіпами M3. Буде представлено новий 24-дюймовий iMac з M3, а також оновлені 14-дюймові та 16-дюймові MacBook Pro з конфігураціями M3 Pro та M3 Max.

Слоган заходу – “страшенно швидкий” – натякає на значний стрибок продуктивності CPU та GPU, який ми очікуємо побачити при переході від M2 до M3. M3 буде побудований на основі 3-нанометрового техпроцесу, а також нових архітектур CPU і GPU, заснованих на дизайні A17 Pro, який можна побачити в iPhone 15 Pro.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерело9to5mac

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ