Це стосується мешканців трьох областей: ПриватБанк розпочинає виплати по 6600 грн на особу

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

ПриватБанк оголосив, що почне надавати фінансову допомогу від благодійного фонду HEX EPER жителям регіонів, які найбільше постраждали від війни в Україні. Про це повідомляється на сайті банку.

Як йдеться у повідомленні, ПриватБанк підписав угоду з Благодійним фондом Швейцарської Євангелічно-Реформатської Церкви (Благодійний фонд “HEX EPER”), яка дозволить українцям отримувати фінансову допомогу від Фонду без додаткової комісії через платіжну систему PrivatMoney.

Одержувачі допомоги будуть обрані з числа найбільш вразливих українців, які проживають в областях, що найбільше постраждали від війни (Донецька, Миколаївська та Херсонська), є соціально незахищеними та потребують допомоги. Заявки на фінансування можна подавати безпосередньо в центрах реєстрації. Організація буде інформувати про відкриття реєстраційних центрів у цих регіонах. Грошова допомога у розмірі 6 660 гривень на кожного члена сім’ї виплачується через платіжну систему “ПриватБанк”. Кошти автоматично перераховуються на банківську картку або рахунок бенефіціара.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо одержувач не має зареєстрованої банківської картки або якщо реквізити банківської картки вказані невірно, йому буде надіслано SMS-повідомлення з контрольним номером грошового переказу PrivatMoney. За цим номером можна зателефонувати в Приват24, термінали самообслуговування, банкомати, відділення ПриватБанку або на номер 3700 для отримання грошової допомоги через платіжну систему PrivatMoney.

HEX EPER розпочав свою діяльність в Україні одразу після початку військового конфлікту 24 лютого 2022 року. З моменту заснування він зосередився на швидкому реагуванні на кризові ситуації, надаючи необхідну допомогу цивільному населенню у прифронтових районах Донецької, Миколаївської, Херсонської, Харківської та Одеської областей. Допомога Фонду зосереджена на задоволенні базових потреб у продуктах харчування, питній воді, засобах гігієни та відновленні зруйнованого житла.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.