Ілон Маск має намір перетворити Twitter на сервіс знайомств і банк – ЗМІ

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ілон Маск має намір перетворити Twitter на сервіс знайомств і цифровий банк.

Для цього компанія мільярдера має намір впровадити в соціальну мережу більше платних функцій і розширити структуру абонентської плати.

У четвер, 26 жовтня, відбулася відеоконференція між паном Маском та генеральним директором компанії Ліндою Яккаріно. Під час зустрічі бізнесвумен повідомила, що Twitter стане повноцінним сайтом знайомств і цифровим банком у 2024 році.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Пан Маск поки що не розкрив деталей своїх планів трансформації, але прокоментував інтеграцію сервісу знайомств і підкреслив, що його доступність залежатиме від попиту користувачів на додаток.

За даними видання, Ілон Маск також працює над новинним сервісом XWire, який може скласти конкуренцію PR Newswire від Cision.

Інновації у Twitter

Останнім часом соціальна мережа Twitter запровадила низку нововведень. Наприклад, Twitter вирішив прибрати можливість блокування користувачів. Коли саме це станеться, поки що невідомо.

У той же час, Twitter дозволить користувачам приховувати свої “лайки щоб приховати їх, але ця функція буде доступна лише платним користувачам.

Крім того, Twitter запровадив функцію голосових та відеодзвінків. Однак ця послуга наразі доступна лише деяким користувачам. Крім того, в налаштуваннях додатку з’явився перемикач для голосових і відеодзвінків, що дозволяє користувачам обирати, з ким вони хочуть спілкуватися.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.