Apple прибере з продажу майже всі AirPods – ось що з’явиться замість них

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Apple готується переглянути лінійку своїх навушників AirPods. Про це пише MacRumors.

Подробицями про передбачувані плани компанії поділився інсайдер і аналітик Марк Гурман з Bloomberg. Він упевнений, що Apple збирається переглянути поточну лінійку AirPods і внести в неї великі зміни.

Згідно з джерелом, протягом 2024 року з продажу будуть прибрані AirPods 2 і AirPods 3 – дві базові моделі навушників форм-фактора “вкладиші”. Замість них з’явиться новинка, що об’єднує переваги своїх попередників.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

AirPods 4 вийдуть у двох варіантах – дорожче і дешевше. Зовнішній вигляд у них буде однаковим; найімовірніше, навушники успадкують дизайн від третього покоління. Різниця між моделями буде лише в наявності або відсутності активного шумозаглушення.

Виникає питання: як працюватиме “шумодав” на вкладишах? Поки що невідомо. Гурман пише, що “посадку буде поліпшено”, але поява амбюшур малоймовірна.

Апдейту піддадуться і AirPods Max, які ніяк не змінювалися з дня релізу. Стару версію навушників буде вилучено з продажу, а замість неї з’являться оновлені “макси” з портом USB-С і свіжими кольорами.

Недоторканими залишаться лише AirPods Pro. У результаті сформується така лінійка: дві версії базових AirPods, дві версії AirPods Pro і одні AirPods Max.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.