Які нові функції з’являться в Telegram із найближчим оновленням

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Telegram знову радує своїх користувачів низкою нововведень у свіжій бета-версії для Android.

Оновлення 10.2.0 (4028) містить безліч візуальних і функціональних поліпшень, які зроблять спілкування ще зручнішим і приємнішим.

Візуальні блоки з кодом

Тепер користувачі можуть виділяти код у повідомленнях за допомогою спеціальних блоків, які забезпечують підсвічування синтаксису. Для створення такого блоку достатньо обрамити код символами “` на початку та наприкінці.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Персоналізація кольору профілю

У розділі “Налаштування чатів” з’явилася можливість змінювати кольори імені користувача, блоку відповідей на свої повідомлення і прев’ю посилань. Користувачі можуть вибирати з декількох варіантів, включаючи подвійні кольори.

Інструкції для новачків

При першому запуску Stories, Telegram тепер надає докладні інструкції з використання жестів під час перегляду історій.

Цитати і відповіді

З’явилася функція створення цитат у повідомленнях, а також поліпшено механізм відповідей, що дає змогу цитувати інших співрозмовників.

Налаштування прев’ю посилань

Тепер користувачі можуть налаштовувати попередній перегляд посилань, вибираючи розташування прев’ю в повідомленні та розмір фотографії попереднього перегляду.

Зазначимо, що ці оновлення не тільки збагачують функціонал Telegram, а й роблять його більш адаптивним і зручним для користувачів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.