Дивні вимкнення iPhone з iOS 17 ночами все ще не виправлені

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Після оновлення до iOS 17, власники iPhone зіткнулися з незвичною проблемою: їхні смартфони почали мимовільно вимикатися ночами. Цікаво, що в iOS 17.1 ця проблема, якщо вірити повідомленням у соцмережах, не була вирішена.

Користувачі повідомляють, що вранці пристрої часом вимагають введення пароля, замість використання Face ID, що вказує на перезавантаження пристроїв в нічний час. Ця проблема викликала стурбованість серед користувачів, оскільки це може призвести до пропуску важливих повідомлень або будильників.

Цей інцидент не перший випадок, коли оновлення iOS викликають проблеми з функціонуванням пристроїв. Раніше, оновлення до iOS 16 також призвело до низки проблем, які були оперативно усунені компанією Apple. Однак, на відміну від попередніх випадків, компанія поки що не прокоментувала поточну ситуацію, не кажучи вже про пропозицію вирішення проблеми. Користувачі активно обговорюють проблему на форумах і в соціальних мережах, висловлюючи надію на швидке рішення.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.