У США функція SOS в iPhone знову врятувала життя тих, хто потрапив у страшну аварію

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У США учасник страшної аварії в соцмережі Reddit розповів про те, що функція Apple Crash Detection, яка набирає популярності, в iPhone 15 і 14, що визначає зіткнення автомобілів під час аварії, врятувала життя йому і водієві.

Користувач iPhone 15, який опинився учасником зіткнення двох BMW як пасажир, розповів, що айфон визначив аварію і одразу ж викликав службу 911. При цьому автоматично були викликані контакти на випадок екстреної ситуації.

Пасажир зазначив, що айфон автоматично подзвонив батькам, які використовують Android-смартфони, але якби не додзвонився або користувач не зміг би розмовляти, тоді екстрені контакти отримали б смс із координатами місця розташування аварії та коротким поясненням того, що сталося.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

“Потрапив у свою першу автомобільну аварію як пасажир, і медики були здивовані, що ми відбулися лише кількома переломами. Спасибі функції Apple SOS за те, що зателефонувала в 911, коли я був у змозі говорити, а коли не міг, повідомила про ситуацію мої контакти на випадок надзвичайної ситуації”, – розповів користувач.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.