ПриватБанк відмовляє пенсіонерам у послугах. Вікова дискримінація?

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

ПриватБанк відмовляє у кредитних послугах літнім клієнтам. Відповідна скарга з’явилася у коментарях під однією з публікацій банку у соціальній мережі facebook .

Українець поскаржився, що його 70-річному батькові, котрий давно є клієнтом ПриватБанку, відмовили в оформленні покупки частинами. Пенсіонер хотів придбати новий телефон.

« ПриватБанк вражає своєю підлістю та дискримінацією. Мій батько хотів купити собі новий телефон з оплати частинами, але виявляється, йому, з ідеальною кредитною історією, після 70 років вже відмовлено у цій послузі », – поділився чоловік.

Син пенсіонера обурився якістю послуг ПриватБанку та припустив, що ситуація з його батьком – вікова дискримінація. За словами українця, його батько є повністю платоспроможним і має ідеальну кредитну історію.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Що це за вікова дискримінація??? Скажіть, мій батько що, у 70 років перестав бути людиною? Чому ви вирішили, що платоспроможна людина у 70 років не має права купувати без шкоди для свого бюджету? «, – обурився українець.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.