В Україні запускається нова платіжна система

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Платіжна система Etsy, яка дозволяє продавцям на платформі приймати оплату за товар, незабаром стане доступною для українських підприємців.

Реклама

Запуск 18 жовтня анонсував міністр цифрової трансформації Михайло Федоров у Telegram.

За допомогою Etsy Payments покупці можуть робити покупки в будь-якому магазині на Etsy з різними способами оплати, включаючи кредитні, дебетові, подарункові картки, Apple Pay, Google Pay та PayPal.

Міністр нагадав, що у всьому світі послугами платформи користуються понад 90 мільйонів покупців. Майданчик спеціалізується на продажу створених вручну виробів і раніше не був доступним для українців.

Відтепер ситуація зміниться — громадяни України зможуть відкрити магазин на Etsy та продавати свої товари у США, Європі та скрізь, де діє платформа.

Підприємці також зможуть керувати усією фінансовою інформацією свого магазину

З початком вторгнення Росії в Україну в 2022 році компанія підтримує країну. Раніше в Etsy розповідали покупцям, як допомогти продавцям з України.

Тестування системи розпочалося у липні 2023 року, а повний запуск заплановано на кінець 2023 року. Це зробить українські товари більш доступними для покупців та допоможе українським продавцям розширити свій бізнес.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ