YouTube отримав велике оновлення. Що змінилося

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У блозі YouTube з’явився список нововведень у роботі клієнта відеохостингу для смартфонів і розумних телевізорів. Найбільшими з них стали поява аналога Shazam, швидке перемотування роликів в один дотик і функція “стабільна гучність”.

Сервіс розпізнавання музики на YouTube за відтворюваним або наспіваним зразком з’явиться в застосунку для Android протягом кількох найближчих тижнів. Ще однією корисною функцією стане прискорення відтворення відео вдвічі за довгим натисканням у будь-якому місці екрана. Для повернення до нормальної швидкості відтворення достатньо буде прибрати палець з дисплея.

Крім того, в додатку з’явиться функція стабільної гучності, що запобігає різким перепадам останньої. Заодно анонсовано блокування дисплея від випадкових натискань для мобільних пристроїв, і нове вертикальне меню для спрощення навігації на ТБ.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

До числа косметичних нововведень увійшли інтерактивні спецефекти для кнопок лайків і підписок. А кількість тих і інших тепер буде оновлюватися на каналі в режимі реального часу протягом перших 24 годин після публікації ролика.

Докладніше ознайомитися з повним списком нововведень можна в офіційному блозі YouTube.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.