Чутки: 32-дюймовий iMac з дисплеєм mini-LED буде випущено у 2025 році

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

На думку аналітика Мінг-Чі Куо, у 2025 році вийде потужніший iMac із 32-дюймовим дисплеєм mini-LED. Куо не уточнює, але ця машина може позиціонуватися як iMac Pro, який прийде на зміну моделі 2017 року, знятої з виробництва два роки тому.

Реклама

За останні кілька років неодноразово з’являлися чутки про більший iMac, але інформація плуталася з окремими варіантами дисплеїв і продуктами, які Apple в підсумку відклала, що призвело до деякої плутанини в питанні про те, чи побачимо ми більший iMac і коли. Випуск 27-дюймового iMac також був скасований у 2022 році.

Після зняття з виробництва iMac Pro компанія Apple замінила його на Mac Studio і відповідний йому 27-дюймовий Studio Display, і відтоді не було жодних ознак появи більшого iMac. Схоже, що у 2025 році ситуація зміниться, оскільки Apple використовує ту саму технологію mini-LED, яка була застосована в моніторі Pro Display XDR.

Реклама

За діагоналі 32 дюйми більший iMac матиме ті самі розміри, що й 6K Pro Display XDR, який Apple продає за $5000. Що стосується дизайну, то, можливо, ми побачимо більш тонкі рамки і пристрій, який в кінцевому підсумку буде створено за зразком Studio Display, при цьому компанія позбудеться “підборіддя”, але чутки на цей рахунок неоднозначні.

 

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ