Інсайдери: Новий 24-дюймовий iMac з’явиться у 2024 році

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На думку аналітика Мінг-Чі Куо, компанія Apple випустить новий 24-дюймовий iMac тільки у 2024 році. Прогноз Куо узгоджується з попередніми чутками Марка Гурмана з Bloomberg, який також заявив, що новий iMac, найімовірніше, з’явиться наступного року.

Куо не згадує, який саме чіп використовуватиме Apple, але Гурман стверджує, що Apple використає в iMac чіп M3. Очікується, що M3 буде оснащений 8- і 10-ядерним GPU, а оскільки його побудують за новим 3-нанометровим техпроцесом, його продуктивність і ефективність будуть збільшені.

Нинішній 24-дюймовий iMac вийшов 2021 року й оснащений чипом M1. З моменту його появи компанія Apple вирішила не оновлювати iMac, тож модернізація вже явно назріла.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Гурман уже давно стверджує, що Apple не має наміру випускати версію iMac із чипом M2, що цілком відповідає прогнозам Куо. Минулого тижня японський блог Mac Otakara стверджував, що Apple випустить 24-дюймовий iMac з чіпами M2 і M2 Pro в найближчому майбутньому, але, схоже, ця інформація не відповідає дійсності.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.