Samsung почне встановлювати Micro LED-дисплеї в смарт-годинниках і подібних гаджетах

Час читання: < 1 хв.

Стало відомо, що Samsung готується використовувати свою нову технологію, Micro LED-дисплеї, на телевізорах не тільки з поширеною споживчою діагоналлю, а й на 114″. При цьому компанія має намір застосувати Micro LED і в “розумних” годинниках.

Реклама

Якихось точних даних поки що немає. Здебільшого інсайдерська інформація наводить на припущення, що Samsung всерйоз розглядає повсюдне використання Micro LED. І початися ця епопея може з головного конкурента Apple Watch – Samsung Galaxy Watch Ultra.

Micro LED-дисплеї складаються зі світлодіодів розміром менше 50 мкм і не вимагають додаткового підсвічування. У цих дисплеях використовуються тільки неорганічні елементи, тому вони не вигорають. До того ж ідеться про те, що Micro LED працюватимуть без погіршення якості яскравості та контрастності понад 100 тисяч годин.

Зараз читають  Тім Кук: Apple не може повністю гарантувати відсутність галюцинацій у фірмового ШІ

Також є думка, що після смарт-годинника Micro LED-дисплеї можуть почати встановлювати в смартфони.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.