Оплата штрафів та судових витрат за допомогою додатку “Дія” – ДСА оголошує про завершення розробки сервісу

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Міністерство юстиції України повідомило, що завершило розробку сервісу для сплати штрафів та судових витрат за допомогою мобільного додатку “Дія” на підставі судових постанов у справах про адміністративні правопорушення. Про це повідомило державне підприємство “Інформаційна судова система”.

Послугу розроблено відповідно до спільного порядку електронної інформаційної взаємодії між підсистемою “Електронний суд” ЄСІТС та Єдиним державним веб-порталом електронних послуг, зокрема мобільним додатком Єдиного державного веб-порталу електронних послуг (портал “Дія”).

“Після завершення бета-тестування цього сервісу працівникам судів більше не потрібно буде вказувати додаткові реквізити для сплати штрафів та судового збору або вимагати від громадян квитанції про сплату.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Державне підприємство також нагадує громадянам про важливість внесення персональних ідентифікаційних даних до всіх судових та матеріальних обліково-статистичних карток під час реєстрації або оформлення будь-яких процесуальних документів, що стосуються справи, якщо персональні ідентифікаційні дані не були внесені до АСДС під час первинної реєстрації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.