Стосується всіх: ПриватБанк частіше блокуватиме рахунки 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Клієнти ПриватБанку все частіше скаржаться на безпідставне блокування їхніх рахунків. Будь-яка операція може бути заблокована в невідповідний момент. У ПриватБанку відповіли, що блокування транзакцій є стандартною процедурою, тому всі клієнти повинні бути готові до такої ситуації.

Про це відомо зі скарг клієнтів банку, розміщених на порталі minfin.

Один клієнт поскаржився, що ПриватБанк заблокував переказ на зарплатну картку, а чоловік не зміг скасувати транзакцію, тому гроші опинилися у віртуальному світі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У ПриватБанку повідомляють, що блокування рахунків стане стандартною процедурою

Служба підтримки ПриватБанку відповіла: «Будь-який платіж, здійснений за допомогою картки ПриватБанку, може підлягати перевірці».

“Для забезпечення безпеки онлайн-транзакцій і захисту коштів на рахунку ми проводимо додаткові перевірки. Це звичайна стандартна процедура, яку ми вибірково проводимо для захисту від різних ризиків”, – пояснили в ПриватБанку.

“Тобто будь-який платіж може перевірятися вибірково і жоден клієнт не може бути впевнений, що його гроші не «зависнуть» десь у просторі «віртуального світу» під час наступної операції ???” – спитав клієнт.

У ПриватБанку вибачилися перед клієнтом за незручності та порадили йому здійснювати повторні платежі та дотримуватися всіх порад банку щодо його підтвердження.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.