ПриватБанк націлився на рахунки та картки клієнтів: хто може потрапити під блокування

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Клієнти ПриватБанку почали масово скаржитися на діяльність установи, яка блокує платежі та доступ до рахунків. Причому часто банк не пояснює власникам грошей, що спричинило рішення.

Скарги опублікували на порталі Мінфін у розділі відгуків.

Користувач, зареєстрований під ніком Nrfx1964, розповів, що після спроби провести транзакцію із зарплатної картки платіж заморозили. Фінустанова захотіла отримати підтвердження джерела коштів .

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Представники банку сказали, що це стандартна процедура, яку здійснюють з метою недопущення різноманітних ризиків.

«Такого знущання з клієнта і не придумаєш. Банк «чекає на підтвердження?!» Від кого? Платіж із зарплатної картки», — поскаржився клієнт.

Проблеми з несподіваним блокуванням торкнулися користувача з ніком yuoras. Він володів карткою з індивідуальним дизайном , але доступ до неї чомусь закрили, не пояснивши причин такого рішення. Як заміну запропонували видати звичайний пластик.

Ще один клієнт ПриватБанку розповів, як після 20 років користування послугами фінансової установи не зміг увійти до облікового запису .

Поспілкувавшись із спеціалістом у чаті підтримки, дізнався про розірвання ділових відносин в односторонньому порядку.

«Банк розірвав усі договори та припинив обслуговування моїх рахунків. Виявилося, що мені надсилали повідомлення з вимогою пояснити джерела отримання грошей. Однак ні в програмі, ні на сайті, ні на пошті я не бачив цього повідомлення. Коли і куди його відправили, у чаті «вже не можуть пояснити», – розповів чоловік.

Для вирішення проблеми йому потрібно відвідати відділення за місцем реєстрації з деякими документами, але проблема в тому, що реєстрація на тимчасово окупованій території, а сам клієнт за кордоном.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.