iPhone продовжує залишатися найпопулярнішим смартфоном серед підлітків

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

iPhone від Apple залишається найпопулярнішим смартфоном серед підлітків, згідно з даними, опублікованими інвестиційною компанією Piper Sandler під час проведеного раз на два роки опитування. 87% опитаних підлітків є власниками iPhone, а 88% очікують, що він же стане їхнім наступним смартфоном.

Показники володіння iPhone підлітками не змінилися з минулого року, проте за останнє десятиліття інтерес до смартфона від Apple серед підлітків різко зріс. Ще в жовтні 2013 року лише 55% підлітків повідомляли, що є власниками iPhone, а 24% мали пристрої на базі Android.

Кількість власників Apple Watch також зростає, хоч і повільніше. 34% опитаних підлітків мають смарт-годинник від Apple, що більше, ніж 31% минулого року. 10% підлітків заявили, що планують купити Apple Watch у найближчі шість місяців, що менше, ніж 16% восени 2022 року. Apple стала улюбленим брендом серед годинників, випередивши Rolex, Casio, Garmin і Cartier.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Apple Pay став найпопулярнішим платіжним сервісом серед підлітків: 42% опитаних повідомили, що користувалися ним протягом останнього місяця. Apple Pay випередив застосунки Cash App (27%), Venmo (20%) і PayPal (10%).

Apple не змогла домінувати в категорії потокового відтворення музики, посівши друге місце після Spotify. 70 % опитаних підлітків заявили, що використовують Spotify як музичний сервіс, тоді як Apple Music – трохи більше ніж 30 %. 46% підлітків, які оплачують сервіс, платять за Spotify, тоді як за Apple Music платять тільки 30%.

Компанія Piper Sandler також опитала підлітків про використання iCloud Private Relay (“Приватний вузол”), і з’ясувалося, що в другій половині 2023 року його використання різко зросло. 37% підлітків відповіли, що використовують iCloud Private Relay, а ще 17% заявили, що зацікавлені в його використанні в найближчі шість місяців. На початку цього року тільки 24% підлітків користувалися послугою.

Опитування підлітків проводяться двічі на рік, причому компанія Piper Sandler випускає ці доповіді вже понад 10 років. В осінньому дослідженні взяли участь 9193 підлітки із середнім віком 15,7 років із 49 штатів.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.